ojojoj vad jag är rolig.

Jag är ツ.  Oh, ett ღ. Jag ♥ dig. Snälla, ☺. ♫ in my heart. Jag älskar ☢ som fan! Jag gillar ❦. Hmm, ☯.. Ser du ☆ i det blå? Nu behöver man ☂.  Vad är ☃? Åh! ☀ skiner!

Jao, bilder. ;)

Mina typ gamla converse, samma som i headern. ;)
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om men alltså, ingen kommenterar ju så jag kanske ska lägga ner bloggen.

Är du bra på webbdesign?

Hehe, jag ska göra en liten omröstning, skulle vara kul om ni svarade. :D

Omröstningen Är du bra på webbdesign? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa omröstningar!


Känslor ~

Vinterkänsla.

Vårkänsla.

80-talskänsla (nästan) tagen av pappa.

Sommarkänsla.

smskänsla. :o (eller snarare bilkänsla.)

halloween/höstkänsla. buuuuu. :o

Dag 27 - Jag för ett års sen

Det här är typ jag för ett års sen. Förlåt. skitdålig bild men om jag hittar någon annan lägger jag upp den också! (Btw, kolla på Dag 26. har en ny bild på mig själv där.)

Neej! :c

Stackars lilla råttan som bor under grannens alltan. Den har gjort illa sig på våran råttfälla och nu kan den knapp gå, när mamma puttade på den med sopen rörde den sig inte ur fläcken. Det är djurplågeri, hoppas den dör snart så att den inte behöver lida. Jag vågar knappt gå ut till kaninerna för att den sitter och trycker bredvid buren. :( Den är verkligen stor och fet. Den hade också lyckats ta osten som satt på råttfällan.

Jag har lust att lägga ut några gamla bilder från förra året..

Delvis på Ellen och Astrid men liksom, de kanske inte accepterar de bilderna.
Ni får på kaninerna istället, från förra sommaren, lite bilder från förra sommaren alltså.. :)
Wilma har tagit.
Cindie typ förra vintern. :D
Två söta små hårbolar (kaniner), var hos min pappas kompis dotters kaniner, elelr asså hemma hos de. det var jag, Daniel och Wilma som var där. c: (Daniel och Wilma håller kaninerna på bilden.)
Jag och Wilma.. (hoppas det ok för dig att jag la upp den, annars får du säga till imorn..)
såpbubbla. <3
Jum Jum hette den, den dog. ;( (Har jag för mig.)
Någon (wilma antar jag) håller i Molly. c: <3
Ja, det var lite bilder har massa bilder här på datorn. Haido. c:
Imorgon ska jag, Tilde, Wilma och kanske Tilde R gå på spontanidrotten, jag har för mig Tilde R inte skulle ta Franke imorgon och då kunde. Jag har gjort alla min läxor, dethar inte Wilma (hehe) så hon ska typ göra de hos mig. Hehe, jag bloggar väl antagligen då, eller är med kaninerna. Ja och ikväll ska jag på innebandy. c: hejdå.

Dag 26 - Bild från när jag var liten

Jävligt dålig bild men det är i alla fall en bild från när jag var liten. hmm. alltså jag tog kort på ett kort. :P

Där gick jag i trean. ._.

Dag 25 - Det här saknar jag

Först och främst, saknar jag de gamla klasserna. Eller jag saknar de inte så värst mycket, men det skulle vara så kul om vi kunde ha samma klasser. Men om vi inte skulle ha blandat klasserna skulle jag aldrig lärt känna Wilma och de andra jag känner nu. Det är bara det att om vi skulle ha kvar de gamla klasserna skulle vi ha gjort någon stor klassresa nu den här sista terminen, det skulle ha varit mysigt. Och det var en så liten klass, eller alla i våran årskurs var 14, 15 eller 16. det är ju mycket bättre när man är få än när man är jättemånga som vi är nu, eller hur? Inte för att det är stökigt just nu men ändå.
Jag saknar också förra sommaren. Det var en rolig sommar. Det var så kul att spela fotboll och så. Ja, i alla fall det är väl det jag saknar. Om jag kunde skulle jag ha laddat upp en bild från förra sommaren, har massa men det verkar inte funka att ladda in de på blogg.se just nu. Det får bli senare, ses. c:

Jag måste bara få...

Elgen, filåt men jag älskar ditt öga. ~

Tryck här eller på bilden för att komma till Ellens blogg. <3

Hejhej, hjerta.

Hjärta på många, ni vet vilka ni är. <3
________________________________________________________________________________

Humhumhumelihumla.

Råttan vid kaninernas bur är inte tagen än. Vi har satt ut två råttfällor, men det verkar som att den har tagit i en ostbit, man vet aldrig, det kanske är fler än en. Igår hade den gått i fällan eftersom att det låg blod på alltanen.
En liten lustig (eller vad man ska säga) var att kaninerna var under alltanen när de rymde, jag såg i alla fall Cindie springa där under.
Idag åt de inte maten när jag kom, de brukar slänga sig på maten, bokstavligt faktiskt, för att de är så hungriga. Men idag gjorde de inte det. Antingen så har de för mycket energi i kroppen för att orka äta (jag har inte tagit ut de sen i söndags..) eller så har de blivit biten av råttan. Inte för att jag tror att de dör av det men jag vet inte. Vet ni?

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~



Den här bilden tog jag förra påsken har jag för mig, vad tycker ni? ~ (Obs, mobilkamera.)

ojojoj. En liten katt. ;) Jag tog den hos Tilde R i höstas när min familj och Wilmas familj var där och åt middag. Ögonen blev väldigt failad. :(

Jag har massa mobilbilder på både ett och annat, jag kan ladda upp flera någon annan gång om ni vill?

Jag gillar rosa...

Så ni får inte mobba mig, jag gillar rosa på bloggar, okokokok?
Hihi. Nejmen, det är mysigt.
Och det är mysigt att våren är här, typ. Fast det snöa i dag, liksom, whaat?!
Inte så pjåkig va? Hihi, de sa så i en bok. :D
Gammal bild, jag ska leta upp en vårbild nu, waait.
Okej, det var hagel på hösten, hemma hos Wilma.
Jaja, men nu ska jag gå, hejdå. :)
(Jag tänkte lägga upp en bild på Wilma men jag vet inte om det var okej för henne.)

Well, jag är hemma från teatern nu..

Och jag var rolig, hehe. Säger vi. Men just nu gör jag inge, fixar lite med bloggen bara. :)

Dag 24 - Min favoritplats

Min favoritplats är nog i Norrland, där min mormor och morfar bor.
Det är så trevligt där. Liksom verkligen landet. Min mormor har ett jordgubbsland, potatisland, morotsland och andra grönsaksland. Det finns rabarber, krusbär, smultron, körsbärsträd och andra bär. De har en liten dam och en å som det ligger snäckor i och stenar. De har en lekstuga som min morfar byggde till mif för några år tillbaka. Min morfar har byggt en stor kaninbur till mina kaniner som de kan bo i när vi är där. Min familj får bo i en liten friggebod, den har fyra sängar och en garderob, ett litet bort och den fotölj. Alla husen är ljusblåa och huset där de bor i är lagom stort. De har också en supermysig katt som heter Batman. De uttalar de Bettmann. tihi, sött. De har en granne som heter Alva. Hon går i tvåan och jag och hennes lillasyster brukar leka. Ibland är Daniel med. Min mormors mat är jättegod, den är mysig på något sätt. Hela hon är hemtrevlig och mysig. Min morfar var snickare, eller han snickrar och sånt fortfarande men han har gått i pension. Jag älskar deras garage, det luktar så gott. Fast jag tycker ju att alla garage i allmänheten luktar gott, menmen. De har också en utetoa som jag brukar gå ut till på natten. När mina kusiner kommer så brukar vi leka och äta rabarber och sånt. När jag tänker på mormor så tänker jag på typ jordgubbstårta och blåbärsgröt, hihi. De har några gamla cyklar som Daniel och jag brukar cykla på. Ja, min mormor och morfar är snälla.
Men de dåligaste minnena jag har från mormor är i somras då jag saknade mamma och pappa så mycket att jag inte kunde äta, i en vecka. Riktigt fånigt men så var det. När de kom dit kunde jag börja äta igen. Sen var det i julas, jag fick inte det jag ville ha julklapp och då var jag typ ledsen hela tiden, hehe.
Mina bästa minnen där ifrån är den gången då morfar fyllde år. Mina kusiner, sysslingar, släktingar och andra människor var där. Då var jag nog 9 och vi hade riktigt kul. Men jag tycker att alla gånger då mina kusiner har varit där har varit kul. Det var också kul den gången Anton (mina äldsta kusin) sov över där. Men det var längesedan så jag kom inte ihåg så mycket. Jag hoppas verkligen att han kan sova där nästa sommar vi kommer och då hoppas jag också att Tilde kan få följa med (inte för att jag har frågat henne men jag ska! :D). Daniel och Anton är ju mest med varandra.
På sommarkvällarna brukar Alva och Ida (deras grannar som jag brukar vara med), jag och Daniel gå ner till havet och titta där lite. Sitta vid det nya cafét gjorde vi förra sommaren, då var mamma, pappa och deras föräldrar med. Alva och Ida har en hund som heter Kasper, den är söt. Min mormor och morfar hade en hund förut. Den hette Rickard, men kallades Rick. Det var nog den snällaste hunden jag har träffat. Men en gång sprang han bort och då blev morfar jättearg. Tyvärr dog han av ålder och mormor vill inte köpa en ny. Nästa gång jag är där ska jag ta kort på hans grav och lägga ut här.
Tack för mig. ♥ (Och nu längtar jag ännu mer dit.)

Ny design!

Jag har gjort den till Katja. c: Det är bara headern dådå.
Tryck på bilden för att komma till bloggen.

Dag 23 - Mina rädslor

Okej. Jag är framför allt rädd för alla sjukdomar i världen. I alla fall de dödliga. Om någon nämner en dödlig sjukdom tror jag att jag har den. Jag också vara rädd för ofarliga sjukdomar. Jag vet inte varför men så är det bara. Jag är väl antagligen rädd för att dö då. det konstiga är att jag inte är rädd för att någon i min familj ska dö, för det är ju det som jag kommer känna mest smärta av, inte att själv dö.
Jag kan berätta också att när jag var liten var jag rädd när någon fröken sa till mig, då blev jag typ skakis i hela kroppen.
Sen är jag typ rädd när mina kaniner rymmer, eller inte direkt rädd, mest bara väldigt sorgsen.
Ja, det här är nog det jag är rädd för.

Senaste:

Kaninerna har rymt, igen. ;( Ja, jag borde väl ha förstått det. Våren har ju kommit och snön vid stängslet har smält bort, då är du hur lätt som helst att välta det. Nu springer de vid Maggans tomt, under alltanen och så.
Jag har varken gett mat eller vatten till de så snart kommer de väl fram. Jag hoppas Daniel, och möjligtvis Tilde hjälper mig. Om Ellen, Astrid eller Wilma läser det här så skulle det vara kul och bra om ni kom, men antagligen kommer de fram imorgon, i övermorgon, eller i överövermorgon.

Jao, nu ska jag dela med mig av min musik. ~

Klicka här!
Min musiksmak är dålig, men skit i det.

Jo, dagens blogg på cplilleskutt.blogg.se. :)

cplilleskutt.blogg.se, var gärna med och tävla!

"Kärleken är stor, men själv är jag för liten."

Oj, shit vad jag är hungrig. Jag borde äta något. Det ska jag nog göra. Sen ska jag ringa Wilma. Jag är trött, för mamma och Daniel väckte mig med allt deras prat i köket. :tired:
Nu ska jag äta nått, hejdå. :rolleyes:

Dag 22 - Typ av killar jag faller för

Det har jag väl inte direkt tänkt på särskilt mycket. Men jag faller typ för killar som är snygga, snälla och sportar.
Hehe. Finns väl inget mer att säga med det då. :P
omg, så cool. :o

Just nu sitter jag här och har riktigt jävla ont i knät.

Ja, det gör så ont efter matchen. Det gör det alltid efter att jag har tränat. Gud vad det är jobbigt. Men det får jag väl leva med, att knappt kunna gå i några timmar. :thumbdown: Har någon något tips på hur jag kan göra det bättre?
I alla fall så slutade matchen 1-1, Emma S gjorde målet, Becca var grym och Emma T var fett bra i mål. Wilma var också grym, och jag vet varför. ;)
Imorgon ska jag och Wilma vara på Brantan och sälja lotter, jag får gå upp till Wilma själv och sen går vi till Brantan. Jag vet inte exakt vilken tid men jag får väl ringa henne..
Jag vet att jag borde lägga in fler bilder, men ni får en gammal i stället.

I like this picture. hihihii.

Dag 21 - Jag och skolan

Egentligen är det väl rätt privat men eftersom att det går så pass bra kan jag väl säga det.
Jag gillar verkligen att skriva och läsa. Jag läser på fritiden. Jag kan skriva ett A4-papper på typ 10 minuter, eh, förlåt jag skryter. Men det är bara det att vissa killar ba: "OMG. :O:O:O" och då blir jag generad. Men ja. Det är väl inte något speciellt med de andra ämnena, NO, slöjd och musik. De tycker jag bara är tråkiga, men jag gör det som min lärare säger till mig att göra. Idrott är jag väl bra på, i alla fall så gillar jag det. Men mest när de är sporter, fotboll är bäst. :D
Och nu tillsist till matte, jag typ hatar det ämnet. Det brukar inte vara en favorit, men vad vet jag. Jag gillar det bara när det är lätt. Då är det kul, fast när det är svårt fastnar jag och typ sitter och ritar på skrivhäftet i stället. Om jag skulle tycka om matte kanske jag skulle vara bra på det, men jag orkar inte ödsla tid på det. Även fast det är jevligt viktigt.
För övrigt är alla mina skrivhäften nerklottrade, jag gillar klotter. Japp, det gör jag.
Jo, så tycker jag att engelskan ska vara svårare. De är skitlätta. Ni kan få läsa denna veckans glosor:

family offer - familjeerbjudande
serious - allvarlig
horror film - skräckfilm
interested in - intresserad av
witch - häxa
which - vilken
performance - föreställning
opening hours - öppettider
adult - vuxen
admission - inträde

Sen ska vi läsa någon text i våran engelskabok, men för det första är den lätt och för det andra blir vi inte ens förhörda på den. Det är typ en tredjedel av klassen som läser den. Vem gör det svårt när man kan göra det lättare för sig?
Vi har en praoelev som ska bli lärare, alltså hon praoar i våran klass. Vi får göra väldigt lätta saker (enligt mig), men så är det väl när man praoar.
I min klass är det så att tjejer och killa behandlas olika. Det tycker jag, men jag har inget riktigt argument till det.
Sen har vi någon regel att om man ska vara i biblioteket så får man inte ha mössa och skrika, och inte var i ett rum som är tyst, blalabalaabl.se. Jag och mina kompisar blev "PORTADE" för att vi var i det där rummet.
jajajaja.

Hoppas att ni har orkat läsa allt, ha det bra och kommentera väldigt gärna. :)

"Vänskapen är stark."

Idag ska jag ha fotbollsmatch. Nais. :) Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men typ, mitt liv är för ointressant. :(
Hjälp mig att skaffa mig ett intressant liv, heheh. heido

hahahaah.

Nu ska jag dela med mig av min dåliga humor:
Performance - Per for mance - Pär får mens
HAHAHAH. jag är rolig

Dag 20 - Det här får mig att må bättre

Jag mår bra av att prata med Ellen. Hon gör mig glad, liksom. Jag vet inte hur jag mer ska förklara det.
Jag mår bra av att vara och skratta med Wilma, för jag kan verkligen vara mig själv med henne.
Jag mår också bra av att vara ute och spela fotboll, att vara ute i naturen och liksom bara känna vårluften. Jag önskar att jag hade en hund, då skulle jag gå ut med den då. Ja, det finns mer som gör mig glad. Julen till exempel. När den första snön faller. När man för första gången springer ut och leker i kläderna. Jag gillar mitt på sommaren när man badar med massa kompisar, när man dyker och simma. Allt det här mår jag bra av, men kanske inte bättre. Fast de två första får mig att MÅ BÄTTRE.

Nihaa. <3

Dag 19 - Detta vill jag köpa just nu

Jag vill typ ha en dator, dock vet jag inte vilken men vi får väl se.
Jag skulle också vilja ha en EGEN systemkamera (min familj har en, tyyp), fast jag är inte direkt så att jag är särskilt duktig på att fotografera.
Sen vill jag ha lite andra saker som jag då inte kan köpa, heheh.
Jag vet också vad jag skulle vilja ha de där skorna som jag liksom lavvar. <3 hehe.


Dag 18 - Detta ångrar jag

Jag ångrar när jag har sagt dumma saker. Men jag kan inte komma på någon exakt sak just nu.
Men jag kanske skriver det senare.

Varför är allt så orättvist?

Jag ser vad som händer, men jag gör inget. Vad ska jag göra?
Alla är emot henne, det är omöjligt. De är falska och elaka. När hon tror att det är något försvinner det efter någon timme.
Och vad gör jag? Nej, inte är jag bättre själv. Jag ser ju bara på. Och ibland kan jag vara elak själv.
Varför ska livet vara så lidande jämt? Kan inget vara lätt? Nej, det är ju det livet går ut på. Men vad händer sen? När jag blir äldre kommer jag att ångra allt? De andra, nej, det finns inga smarta människor. För det finns ju inga perfekta människor.

Jag måste få tilldela en plats till min älskade skor. <3

De kanske inte ser så fina ut på bilden men ehm, de kanske inte är fina i verkligheten heller men jag gillar de iaf. Nu ska jag säga dess egenskaper (jag säger det som om att de är en människa, haha): Snygga, halvt utslitna eftersom att de är rejlt använda, kärleksfulla (hehehe), svaaaaarta. :)
Sådär, allt är enligt mig såklart, mina kompisar tycker nog att de är fula. ;)

"Fredagsmys och tisdagsfys."

Det sa min tränare förrförra tisdagsträningen för att vi har fys på tisdagar, alltså idag då. :)
Men i alla fall så har jag fixat lite med Ellens blogg, hehe. Och min egen lite, men jag vill designa någon annan, snälla säg till om ni vill att jag ska göra egen. Har lite problem med bloglovin för jag hittar inte min egen blogg. Fett störande. Får väl fixa det någon annan gång.
När jag gick hem från skolan idag kände både jag och Astrid våren, liksom åh, det är så varmt! <3
Förlåt för bildbristen, jag ska ta fler bilder eller liksom, orka ladda ner de på datorn.
Nu ska jag gå och äta, hejdå.

Ska jag börja göra recensioner..?

Kommer ni läsa det, eller den som kollar på min blogg då, om det ens är någon. Fast jag typ vet det för jag ser ju det på statistiken. Kan ni inte kommentera när ni är inne? Snelhestar.

Hejhej. :)

Just nu pratar jag med Flisan på skype och typ Ellen loggade ut. :c
Jaja, iaf så har jag fixat lite med färgerna och så, egentligen gillar jag inte så mycket att blogga bara att göra designen, så att om ni vill kan jag fixa eran design, förvänta er inte så mycket men om ni undrar så har jag designat denna blogg. Kolla gärna på den, hmhm, fråga så kanske jag kan göra eran... owo

Dag 17 - Min favoritfödelsedag

Jag tror faktiskt att det var när jag fick en massa bratzdockor, haha. Jag kanske var typ 8-9 år och hade önskat mig det jättelänge. Sen fick jag bara det, ganska tråkigt men jag fick ju vad jag ville ha och vad jag minns var jag inte sur för det. Det var släkten då, av mina kompisar fick jag två och typ kläder. Då var jag rätt glad. :) Om julafton gills minns jag den gången jag fick en tamagochi, då höll jag på med den hela tiden. ^^

HAHAHA. dagens citat ~

Pappa:
Vilka är det som ringer dig?
Jag:
Ellen, Flisan och Astrid.
Pappa:
Är Flisan dvärg?

hahaha.

Dag 16 - Mitt favoritminne

Jag har många men vissa är rätt roliga. Här kommer ett (fast jag vet inte om det är roligt):
Jag var ungefär 5 år då.
Jag hade precis ätit klart min lunch och innan tittade jag på Lotta på Bråkmakargatan. Mamma missförstod mig när jag sa att jag ville titta på Madicken på Junibacken och då satt hon på Lotta. Jag blev skitarg och typ skällde ut henne så vi fick åka och hyra den istället.

Ett minne är väl när vi köpte Cindie och Skilla, då var jag jätteglad. Jag saknar också när vi spelade fotboll förra sommaren. :(

Dag 15 - Mitt drömbröllop

Asså, ehm, det vet jag faktiskt inte. Jag har aldrig tänkt på det men jag kan väl säga att jag vill ha ett vanligt klassiskt bröllop. Många i kyrkan, man gifter sig och sen typ har fest efter? Det är iaf vad jag vill ha. :)

Dag 14 - Mina drömmar

Jag vill väldigt gärna träffa Sara och Flisan.
Jo, juste jag drömmer om att få vara med i en film någon gång. nananan. Jag vill verkligen det, det är väl min största dröm. Men det är bara det att jag är rätt blyg och osäker. Jag tänker alltid: "Shit, tänk om jag gör fel." så ja. Kan ni ge mig några tips?

Dag 13 - Den här veckan

Den här veckan har inte varit särskilt speciell. Jag har haft två fotbollsträningar, jag gick på spontanidrotten med Wilma och sov över hos Wilma från Fredag till Lördag. På fredagskvällen tittade vi på 101 sätt att åka ut ur en gameshow och på Varning för barn. När vi tittade på det så hade jag ont i huvudet och kändes som att hlea huvudet skulle explodera. Sen fick jag huvudvärksmedicin eller vad det nu heter. Efter det tittade vi på en film som hette Good boy! och somnade vid 12 ungefär. Sen vaknade vi båda såklart tidigt. Vi åkte till Skärholmen med Jenny, Wilmas mamma jag köpte en ny tröja och hon nya skor.

INTRESSANT.

Jag måste säga en sak...

Jo, till alla de jag älskar.
Jag älskar Tilde, Ellen och Wilma.
Ni är mina bästa vänner vare sig ni vill eller inte.
Tilde R och Astrid, ni är bra, väldigt bra.
Allt detta som står här är sant, och det är liksom irl-vänner. ♥ på er.
Nu ska jag öva engelskaläxa med Astrid och Ellen.

Jag känner tomheten smyga sig fram genom mina ådror.

Det gör liksom ont.
Det är något med Astrid, Flisan och Ellen.
Något har tagit mitt vett, det är konstigt som om jag inte känner de längre.
Eftersom jag skriver detta har vettet försvunnit, det är tomt. Som om Ellen har försvunnit..
Det är läskigt. Och just nu ringer de mig, men jag kan inte svara.

Dag 12 - I min väska

Pennor.
Engelskabok.
Min loggbok.
Mina nycklar.
En frukt. (heheh)
En bok. (Fast vid det här fallet inte denna.)
Och lite papper och mer randoma grejer.
Och detta är min väska.


"Vit är ingen färg, endast en illusion."

Det har jag läst någonstans, ja.
Men nu ska jag ehm, säga ett ord till de i Japan eller nått, den där tsunamin.
"Krya på er. :D"
Nejmen, ja. Stackars dom.
laslala. Jag längtar till fjällen. lalala. Jag får två veckors ledighet då, eftersom att jag åker en vecka in sportlovet det får Emma med, alala.

Jag har gjort en logga. :)

Vad tycker ni?
Jag gjorde den i Adobe Illustrator om ni undrar.

Dag 11 - Mina syskon

Jag har bara ett syskon. Han heter Daniel och här är bild på honom, fast det är en gammal bild.



Ehm, ja. Tycker ni att vi är lika? Ni kan få veta lite om honom. Han typ älskar hockey och alla slags bandy, han spelar fotboll och är 9 år. Han fyller 10 i juli. Jag och han brukar bråka med ibland kan vi faktiskt ha riktigt trevligt ihop eftersom att vi båda gillar sport. Vi brukar spela bandy inomhus tills någon av oss gör illa oss eller blir trötta, sen brukar vi spela fotboll i trädgården. Sen tittar vi på tv och spelar spel. Men ibland kan han vara riktigt elak, och jag med för den delen. Men tillhör väl syskonplanen. Haha.

<3

Dag 10 - Vad jag hade på mig idag



Ehmhemhem. Snelhestar, jag ser tjock ut men egentligen är jag inte sååå tjock, eller?

Hehe, just nu pratar jag i skype...

.. med Flisan och Sara. Och jag lyssnade på en video när Flisan sjöng en Rihanna-låt, men hon ville inte det. Och eftersom att jag är snelhest ska jag inte länka när hon sjunger den. hihihihih.
Jag ska skriva dag 10 och dag 11, om jag orkar, hähä.

Varför spelar jag fotboll?

Jag vet inte varför jag egentligen spelar fotboll, eller jo det vet jag, för att jag älskar det, men liksom ibland kan jag faktiskt tröttna lite. Men den gången då jag kände det mest att jag älskade det, var på elvamannamatchen i lördags.
Då kändes det typ riktigt bra. Fotboll är bra, det är härligt. Fotboll är en fri sport, faktiskt, man kan göra ungefär vad som helst med en boll. Men om man då tar den med händerna är det ju inte fotboll, ehe. Men när man tränar, ja då måste man ju göra som tränaren säger.

Kanske, ehm, lite tråkig text. ~

Kaninjakt - igen.

Men alltså, det var bara Cindie som sprang iväg på alltanen.
Det var ju lite jobbigt men jag och mamma fick tag på henne tillslut, nu sitter jag i soffan med pappas dator, han har varit på Island i helgen för er som inte vet det. Men jag tror inte att någon vet det eftersom att jag inte har berättat det.
Förlåt för att jag inte skrev vad jag hade på mig igår, men jag tar det idag istället och mina syskon då då.
Ja, det var väl typ allt för mig och jag har märkt att statistiken och kommentarerna har sjunkit lite.
Snälla, kommentera.

liksom, whaat?

Nejmen, ehm, nu är det skola igen, suck. Vi har lite sovmorgon idag, men det är bara 08.20, så det är inte så mycket, om man hade till 09.00 så hade det ju varit en timme, menmen.
Nu är det bara en månad kvar tills vi åker till fjällen, ehe. iiih. Kanske rätt mycket men jaja.
Jag tror att jag har nationella prov idag, bättre än att göra det andra, faktiskt.
Nu ska jag sluta skriva om mitt otroligt tråkiga liv så att ni kan njuta av det ni faktiskt gillar.

Hejhejtuffchey. ♥

Jag ska se på solsidan nu. ihihhihi.
höbbelihöbbeli. ska se det nu, sses. ♣

Jag vill aldrig bli vuxen, jag har växt upp för snabbt.

Alltså, jag har ju typ inte kvar mina gamla barbiedockor i mitt rum, det ligger någonstans uppe på vinden och dammar. Om jag skulle köpa en barbiedocka skulle alla reta mig, men alla har ju växt upp för snabbt, alla mina kompisar och faktiskt jag. När vi tittar på tv och ser någon leksak så säger vi alltid: "ÅÅÅÅHHH EN SÅN VILL JAG HA" med löjlig röst liksom, men tycker vi verkligen så? Jag kom ihåg när jag var lite yngre och jag fyllde år, då liksom längtade man så in i helvete på att det skulle bli morgon och man skulle få presenterna, leksaker som man kunde leka med. Men nu är det inte leksaker längre, kläder, presentkort, pengar, det är inte lika kul. Visst är det kul men det är inte samma sak. I mitt fall som faktiskt inte är så jättegammal, så är jag ju fortfarande barn. Jag har fortfarande chansen att leka, men man måste ju vara som de andra, eller man måste inte men annars har man ju ingen att vara med. Om man ska leka med dockor, eller barbie då.
Men det här är bara ibland jag känner så, vad tycker ni?

Dagens blogg

Skriv bara att du är med så typ lottar jag ut någon tills imorgon kl 19.00.

Tilde och jag har bakat cupcakes. :3

Ja, för att jag har fått den där boken med recept. De blev rätt bra faktiskt, ni får snart bilder på det. :)
Förövrigt har vi väl inte gjort så mycket, varit lite med kaniner men annars inget typ. Spelat lite spel på datorn och iPaden. Hehe, socialt.

Dag 9 - Min tro

Min tro? Är det typ religion då eller?
I så fall är jag väl kristen, typ. Asså jag går inte i kyrkan varje dag och det är inget min familj tänker på så ehm, jag vet faktiskt inte. Jag är döpt, det är väl det ända.

Dag 8 - Mitt drömhem

(Eftersom att jag inte tog den igår får jag ta den idag.)

Mitt drömhem skulle vara en stor villa med typ takterass och pool. Inte för många rum, men till var och en, kanske ett lekrum där man kunde sporta. Sen ett stort kök där man kunde baka och laga mat, mycket plats för maten, t.ex skåp och hyllor. En tv som hade typ massa sport och barnkanaler. Hehe. Sen en stor vacker trädgård med vackra träd och blommor, och fruktträd som blommade fint på sommaren. Sen gungor och en studsmatta.
Javisst, jag är knäpp.

Yeah, I know.

Jag beskrev inte mitt drömhus, eh, whatever ni får vänta tills senare. Hmm, Tilde och jag tittade på Eclipse igår men vi såg klart den idag. Den var bra. :D Vi åt godis, chips, jordnötter och så drack vi saft. Hehe. Nu på morgonen tittade vi på Svaleskär.
Jo, nu kommer jag till det jag skulle berätta. Jag ska träffa Sara, Flisan och Linnea nästa Lördag, tyyyp. Hoppas verkligen att det går.
Jag har väl inte mycket mer att säga än att jag nu ska rensa mina kaniners bur, nais. ._. Men det måste ju bli gjort.


Hihihihi.

Nu har jag och Tilde bestämt att vi sover hos mig och äter hos henne. nanana. Nu ska jag ta in kaninerna och städa mitt rum. ses.

hahaha. ):

min mamma har säkert hört när jag liksom har stått och sjungt i köket. :(

nu har jag laddat ner spotify igen.

så nu kan jag lyssna på musik, igen.
Så därför får ni, det här: FF <3

Vi räknar, dagar räknar år, en skymt av sol, en doft av vår, snart kommer regnet som en våg och sköljer bort, allt som inte är musiken.







Kent. <3 lovelovelove.

Men hela Vapen & Ammunition-albummet har försvunnit från min iPod. ): JAG MÅSTE LADDA NER DET.

4-2 till oss. omg.

Nejmen, Ronja gjorde två mål, Hanna ett och Emma ett.
Jao. Jag var inte inne hela matchen som Becca (och typ alla andra) men det var ju min första match och jag tyckte det gick rätt bra.
Nu ska jag berätta om mitt drömhus, om jag orkar. (haha)
Tilde ska sova över hos mig idag, eller jag hos henne, hoppas det blir nice.
Just nu gör jag typ iiiiingenting. Får väl se vad som händer. Vad tycker ni om min bildbomb? :D

Hehe, en liten bildbomb.

ÄGÅBIIILD.

Hahha, Skilla. <3

Jak åk Elgen. c:

Elgen.

Mina vaaaackra converse.

Jag och Elgen skulle ta fina bilder på cdskiva.

Jao. Hai.do.

Idag..

..har jag fotbollsmatch med 98:orna, Becca och Emma S ska också vara med, jag vaknade vid 6 idag, vet inte varför men jag la mig rätt tidigt igår, 10 typ.
Iaf har jag fått en cupcakes bok, den är gjord av Cheryl Lindblad och jag köpte den på bokus.
Just den här boken. :)

Becca ville se bild på mitt rum och typ, ehm, jag ska lägga upp en bild nu på min fondvägg. Resten av väggarna är vita då.

Sådärja, det är lite stökigt. .___.

Dag 7 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Om jag fick 1 miljon skulle jag nog först köpa det jag ville, iaf lite av det och sen skulle jag lägga in det på banken och ha kvar det där. Då kunde jag köpa extra mycket när jag blev vuxen.
Jag vet, jag är typ lite tråkig men jag tror nog faktiskt att jag skulle göra.
Vad skulle ni göra om ni fick 1 miljon?

Bus 3.

- Fixa lite rent kalium eller natrium och spola ner i skolans toalett.
Branden nere i avloppet får gamla avloppsrester att lossna och stinker
följaktligen upp hela skolan. En trevlig effekt ger även kalciumkarbid.
Vid kontakt med vatten bildas en stor mängd etyn, varvid
avloppsledningarna kan brista av trycket. Gasen är även mycket brännbar,
så dumpa i lite karbid i en toa, och lägg en tänd cigg på kanten. När
gasen når upp över kanten, antänds den och det blir ett fint eldklot.

- Häll något intressant ämne i matsalens juice. Pepparmyntsolja, salt,
karamellfärg, laxermedel osv... Apelsinjuice i mjölken (eller tvärtom)
ger sega klumpar i drickat. Vilken svag syra som helst ger sega klumpar i
mjölk.



inte för att någon bryr sig men nu får ni gärna läsa min engelskaläxa, hehe, ge mig kritik för stavningen och gramatiken, inte hur den är för den har fett dålig handling.







"It was dark in the house. I heard spooky sound and whispers. A cold wind swept slowly by my side. It was like a ghost has slowly flown there. Maybe it was a lot of ghost. But sure were it  no ghost, or? After a moment lit the room up but I couldn’t still see anything for all the mist. Suddenly popped up a white figure, I was scared, but the white figure was lost as quickly as it came from there. I start to shake. I don’t know why but I don’t could go from there. I was very scared. Suddenly I woke up, I run quickly, so quickly I could. I meet a man with a dog, the dog was black. A spooky dog, scary. The dog owner stared straight ahead. Just ahead, not on me. I stopped. Suddenly I felt good. The landscape had changed. The tree was gold brown and very green. Beautiful. Like a dream, but in the real life now. I don’t understand what happening but it was still beautiful. I jumped in the air and run for my life, for the lucky. Suddenly the sky was dark and it come mist. Soon I remember no more, I was bewitched. That was dark and black, I don’t have any life no more. It stopped."



yiha.


hellllllloo

nu har jag och wilma vart på spontanidrotten och vi var typ fem. haha. killarna larvade sig och jag och wilma sa typ inget, vi höll käften. :p jag borde göra min engläxa som ska vara inlämnad i morgon, men jag pallar inte, fast jag har börjat men äääääändoooo.

hej cindie här

x
+mkkki*-l...............

Ja, det var cindie som skrev alltså. Hennes meddelande till er, nu kan ni svara henne. :)

Dag 6 - Vad jag har gjort idag

Idag har jag varit i skolan. Där var det inte något speciellt som hände.
Sen gick jag och Wilma hem till mig och nu ska vi på spontanidrott 15.30.
Vi har ätit mellis och varit inne på kpw, och inget mer då.
EERR. Jag hittade den här bilden, den betyder ingenting. So what, vi har inte matat bortsprungna djur i alla fall.

Godmorgon. :)))

Nu har jag precis typ vaknat och vi har idrott första lektionen, det är alltid skönt. Klockan är rätt mycket så jag ska nog gå ut till kaninerna och äta frukost heidåå.

(Förlåt för att det inte kommer några bilder längre men om ni vill veta så åt jag semla igår, vi åt inga i tisdags då det
var fettisdagen, haha. Bild: Google.



Och på köpet får ni en bild på mitt gosedjur som jag tog för några år sen, fråga mig inte varför jag tog men det gjorde jag i alla fall.


Ehm, ehe.

Ojdå! Shit.

Jag ska på fotbollsträning snart och jag borde byta om nu. Har fixat lite med bloggen. Nu ska jag gå och typ göra det haha. Bloggar kanske efter träningen så får ni veta lite mer om mitt fotbollsliv. :>

Dag 5 - Bloggar jag läser

Asså jag läser typ inga bloggar.
Men om jag nu ska säga några är det de här:
http://minneavtherese.blogg.se/
http://bccih.blogg.se
http://ellenkaruzellen.blogg.se
http://flisaninthehouse.blogg.se
http://obetydlig.devote.se
http://sarapiper.blogg.se

Kanske inte så lite men jag läser de inte ordentligt, bara Flisans, haha. Om ni vill veta fler bloggar kan ni kolla bland mina länkar. :)

Dag 4 - Det här har jag ätit idag

Ja, idag har jag ätit cornflakes med mjölk till frukost, riskakor innan första rasten (eller PÅ första rasten), pyttipanna till lunch och sallad med dressing (hehe gott), jag drack mjölk till och nu äter jag havrebollar tillsammans med Ellen, hih. Jag äter väl något mer sen men då kan jag uppdatera det här inlägget så får ni veta.

plubbplubb.

Just nu sitter jag här och har allmänt tråkigt.
Typ. Klockan är typ halv åtta så Tilde kommer väl snart antar jag. Såhär tror jag att min dag kommer se ut idag:
Jag går till skolan, går hem, går på fotbollsträning.
Händelserik dag va? Nää, men vi har fys och det är kul. hihi.
Jag undrar när vi börjar spela ute men vi får väl se.
När jag kommer hem får ni veta hur min skoldag har varit och vad jag har ätit.

Frågestund!

Nu ska jag ha frågestund, skriv på ni så svarar jag så fort jag kan. Inte för att någon kommer fråga något men ändå.

Jag är fedt trött :(

Så nu ska jag gå och göra mig i ordning för kvällen. Men jag okrar liksom inte emd skolan imorgon. Skit. Men det finns vikta saker där så man måste väl dit. Det är bara det att jag måste tvinga min lärare så att jag och Emelie får byta bänk, vi har en jätte liten.
Jaja, ska nog lägga upp de bilderna som jag tog på kaninerna. Om ni vill alltså.

Nu ska ni få veta min dag, varje dag typ. :)

Idag vaknade jag och vi får prov att ha sovmorgon varjemåndag men jag gick som vanligt med Tilde till skolan tio i åtta. Det var så tråkigt i skolan att jag typ dog lite på NO:n och Matten. Seriöst. Men det var najs när vi hade tidningen på slutet av dagen.
Jag gick hem till mig med Wilma och eftersom att jag trodde att jag skulle ha teater idag, men det blev ingenting pga någon grej, något med lokalen tror jag. Sen lekte vi lite med google translate, tittade på Svaleskär på svtplay och såg råttan som bor under grannens alltan. Den kommer till oss eftersom att den vill ha kaninmat.
Om jag av någon anledning lyckas ta en bild på den så får ni självklart se den! :)
Sen gick båda hem, jag har inget för mig nu.
Tyvärr fick jag veta av mamma att Daniels förra lärare dött i koma. Sorgligt min farmor har träffat henne och min farmor kompis kände henne bra. *Hålla tyst minut och lägga blomma på grav*
Ja, nu får ni säga några ord eller så. Ehe. Jag kände henne inte så bra men ändå.

Nu har vi bytt platser i skolan. :)

Hiss: Jag fick sitta med Emelie G. :)
Diss: Vi fick luten bänk. :(
Nu ska jag äta middag, ses!

Nu kommer jag med bus 2!

» Få gratis hamburgare på Mcdonalds Detta fungerar bäst när det är en dag med väldigt mycket folk på McDonalds.

Du gör så här:
Gå fram till en utav kassorna och säger nåt i stil med: "- Kan jag få min McFeast utan tomat nångång?!" Då kommer antagligen en fråga om i vilken kassa du beställde den, då säger du bara att det gjorde du i denna för en kvart sen, låt också väldigt irriterad så fungerar det bättre!




Mobiltest, sak.

Har du kysst nr 7? nej.
Brukar du vara med nr 19? Nej.
Gillar du nr 1?  Ja, såklart, hehe.
Är nr 21 din bästis? Nej,
Är nr 18 ngn sötnos? Typ, ehm, nä.
Älskar du nr 16? Ja.
Är person nr 9 den du kysste senast? NEJ.
Var du med nr 28 i somras? HAHA, NEJ.
Går nr 25 i samma klass som dig? JJa
Har du sovit hos nr 10? Typ ja, fast med Tilde då.
Har nr 5 en likadan mobil som du? Venne.
Är du kär i nr 4? Nej.
Har nr 29 hållt om dig? Typ, heh-
Har nr 33 sätt dig gråta? Jja.
Har du saknat nr 3? Jag gör det nu. :c 
Har nr 22 saknat dig? Kanske, eller jag vet inte.
Skulle du kunna sova hos 30? Jag sover där när jag är där.
Är nr 26 sexig? Eh, nä.

Dag 3 - Min favoritgodis

Min favoritgodis är absolut lakrits!!!!!!!!!1111!!!ONEONE!!!!!111!!!!
Nejmen jo, sen älskar jag surt, liksom ja. Salt och surt ftw!
Jag älskar också jordnötter, synd bara att min brorsa är allergisk men som tur är kan jag äta det hemnma ändå.
Salt, surt och jordnötter är alltså det bästa lördagsgodiset till mig, jag är också väldigt förtjust i Snickers och kola men ja, nu vet ni iaf mitt favoritgodis.


Kan alla kolla hit ett ögonblick?

Kanske skulle ni göra det ändå men gå in på den här länken och gilla det, lite snabbt bara. Haha.
http://www.facebook.com/pages/Hissa-9-Anders-Gozzi-p%C3%A5-Hovet-nu/205332539477029?sk=wall

Okej. Idag är det skola, det ända som är bra är att vi ska byta platser, för när jag och Astrid ska göra saker så brukar hon larva sig. :( Fast det är typ på engelskan.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men den där bella-grejen ska jag redigera i Ps senare när jag kommer hem, om jag orkar. Fett jobbigt att vakna tidigt idag men det får man leva med. Vi har matte idag, jag tror faktiskt vi har det alla dagar i veckan fast när vi har det på fredagar brukar jag mest sitta och göra något annat, vänta på att klockan ska gå snabbare. Haha. Ja nu ska jag nog göra mig i ordning lite eller så.
Ses.

Har precis sett klat Solsidan. :)

Och så har jag en ny typ gej, eh. Kolla och säg vad ni tycker.
Ses. :)


Åhnej, skola i morgon. :c

Jag längtar inte, faaaan.
Iaf så är det ju bra att det är solsidan idag, yey det är bra.
Nackdelen är att det är så kort? Kan det inte vara längre, 1 timme? Haha.
Vad tycker ni om solsidan?
Jag skulle vilja veta vad ni tycker om min blogg, vad som kan förbättras och vad som redan är bra.
Ses.

Det skulle verkligen uppskattas från min sida om ni gjorde det här testet. :)

Du gillar japansk populärkultur. ()
Du gillar att läsa. ()
Du kan ibland vara lite osocial. ()
Du är mycket på datorn. ()
Du är mogen för din ålder. ()
Du har lite annorlunda humor som folk ibland uppfattar som elak. ()
Du tittar mycket på tv men bara på ungdomsserier. ()
Du har kompisar, men inte så starka relationer till de. ()
Du har svårt att hitta kompisar. ()
Du gillar att rolla. ()
Du är lite annorlunda från de i din klass. ()
Du är snäll men många förstår sig inte på dig. ()
Du blir äcklad av mat som inte är på tallriken. ()
Du är extremt känslig mot spya och kräkljud. ()
Du är 99:a eller 98:a. ()

Fyll bara i med ett kryss på de som ni är lika på. ^^

Asso, pinsaaamt. ._.

Jag liksom råkade sätta på en film på photobooth när jag gjorde en sak och då råkade Ellen och Astrid se det, lite iaf.
Hehe, ingen får veta vad det var. '-'
Jag kanske skriver det senare men äh, om typ 5 år, kanske. Men bara om jag får 150 kommentarer på det här inlägget.

Ja, vad ska man säga, det är vackert ute.


Fast inte jag.








Bus nr 1.

Fuska på prov -

Okey för att detta tips ska funka så måste din lärare tillåta att du får ha mp3 eller cd-spelare på provlektionen.

Nu när du har fått tillåtelsen så kan du gå hem dagen innan och spela in glosor, fraser och en massa andra stuff. Det gör du förstås på datan om du har en cd-spelare och om du har en mp3 så spelar du ju in det på mp3:en direkt. Sen på provdagen så startar du ju bara mp3:en eller cd-spelaren och gör ditt prov lätt och fuskigt.

(Allt är taget från jujje.blogg.se.)


Jag ska äta jordnötter, tihi.

Jag måste städa kaninburen, viktigtviktigt.
Det är faktiskt rätt mysigt.
Någon mer som har kaniner? Ses. c:

Ooops. :o

På något konstigt vis har jag fått lite kommentarer, och tack för kommentarerna om bloggen, att den är fin. Jag gillar den också. Det är Viola som har gjort den som sagt.
Men jag har ingen ork att liksom gå in på era bloggar och svara på era kommentarer, förlåt. Men om det är så kan jag göra det ändå, haha.
Om ni vill kan ni maila mig på [email protected]. :)
Jag är typ lite osocial men imorgon börjar skolan, jag kanske är värd det?
Om ni vill kan ni kolla in Ellens blogg. Den är nystartad så hon har inte skrivit så mycket. Jag gjorde headern och så satte jag in bakgrunden. Flisan satt in headern.
Jahapp, jag har inte så mycket mer att skriva, bara ointressanta saker som ni inte skulle bry er om, eller förresten, jag har inga ointressanta saker att skriva om.
Ha det bra, kramis.

Dag 2 - Favoritårstid

Jag vet inte riktigt vad min favoritårstid är.
Sommaren - Den är härlig för det är så vackert ute, man kan bada och så. Men ibland kan det vara för varmt.
Hösten - Jag fyller år då och då kan man ha lagom mycket kläder, löven faller från träden men det håller på att bli vinter.
Vintern - Jag älskar vintern när den väl kommer. Snön faller och det är fint. Julen är bäst och man är med sina släktingar.
Våren - Det är typ helt underbart, det är då man kan börja använda converse och vårjacka. Liksom äpplena växer på träden och det blir blommor på gräset.

Jag vet inte riktigt, men jag tror nog att våren är min favorit.
Låt bilderna tala för sig själv. ~






Jag typ avgudar maskrosor, haha.
De är helt typ fantastiska.

Hej där. :)

Nu sitter jag här i soffan och tittar på tv. Jag ska försöka göra en bloggheader till Ellen men det är något som blir failat.
Snart får ni veta min favoritårstid.
Haido. :)

Bild på conversen. :*


Ehm, typ lite failad bild men ni fick se conversen. :D

Dag 1 - Presentera mig själv

Ja, hur ska jag säga det?
Jag drar ironiska skämt med min kompis Wilma. Jag tror att vissa tycker det är irriterande (Hej Emma. :D flåt) och vissa kul. Jag försöker alltid att göra det allvarliga till något humoristiskt. Jag kan vara oseriös en stund och sen ångra det den andra stunden för att det är så töntigt. Jag är väl så smart som man behöver vara, men matte varken gillar jag eller är bra på och det kanske beror på att jag inte gillar det. Min mattelärare är i alla fall bra och det är det endqa positiva med det hela. Hm, jag försöker att inte ta åt mig alla kommentarer, eller i alla fall de dåliga. Jag är nog rätt stöddig men det är väl något slags skydd. Jag är väldigt envis och jag har lätt att börja gråta när jag gör illa mig men inte när någon är elak, tyyp. Jag gillar att diskutera med min pappa [haha] och sådär. Jag vet inte men jag lägger väl på lite så småning om. Oh, oh, oh, jag är vääääldigt slarvig och har skitdåligt minne och då menar jag om vi ska åka skridskor i skolan, eller om vi inte har gympa, då är det Tilde som säger till mig och hon ba: "Bella, du vet att vi har återbruk idag va?" Jag ba: "SHIIIIIIT!" Sen ehm, så brukar det fixa sig. '-'

[Nu ska ni få veta att jag fick ett par marinblåa converse och av Anna (Tildes mamma). :D Bild kommer. Sen kan ni få vet att 00:orna + jag kom trea och Norsborgscupen. Vi fick pokal (buckla). :3]

Jag tog den från...

..Emmas blogg. c: Som tog den från Beccas. Haha.

Alla som spelar fotboll ska göra den här! Fast ni andra kan ändra det till den sport ni går på...
nummer på tröjan:
15 & 2
position: Mittfältare.
skomärke: Adidas eller tyyp F50, fast det är väl samma sak antar jag ?
lag: TULLINGE TP.
inne eller gräs: Konstgräs ftw.
träning/match: Match!
favorit spelare: Venne. :S
har du fått utvisning: Öhm, ne, jak er snelhest. :3
har du gjort mål: Jaa. :D Några gånger när jag var back också ^^
har du skjutit straff: I think so..
förlorat en match: Ja.
skadat dig i en match : Typ , aa.
vunnit en match: yey! Ja.
spelat lika en match: Yess.
varit i andra länder med laget: Nope.
stått i mål: Ja, flera gånger. (y)
bäst i laget: Um, typ alla fast jag är ju bäst!
älskar du fotboll : Jaa! Fast ibland kan ja typ tröttna och det är inte kul. :c


Nu får ni bilder...



Smeten.



I ugnen.

Och det här är resultatet, dålig bild. I know.

Jag bakade muffins med glasyr idag. :3

= Cupcakes.
De blev rätt goda och bra faktiskt.
Jag borde gå upp till familjen men, ehm, ja.
Ska lägga upp bilder på de snart, kanske.

31-dagarslista. :3

Nais.
Idag har jag badat med mamma och Daniel i Huddingehallen. :3
Jag skulle ha simmat för att liksom få något intyg eller så men det var lek där så det gick inte. (yeah)
Igår hade man fotbollstunering och vi kom trea! Vi är besthest likz. Fast Huddinge kom etta, det var bra, jag hejade på de i finalen.
Iaf fick jag typ massa skador. Först sköt Carro en boll i mitt ansikte så att mina glasögon blev snea, sen typ ramla jag in i en ribbstol och gjorde illa armbågen och sen också knät där jag FÖRALLTID kommer att ha ont.
Imorgon ska jag ha fotbollstunering igen med 00:orna och jag stå målvakt eftersom att de inte hade någon.
Jag ska nog göra den här listan som jag kopierade från Sara:

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2
– Min favoritårstid
Dag 3
– Favoritgodis
Dag 4
– Det här har jag ätit idag
Dag 5
– Bloggar jag läser
Dag 6
– Min dag
Dag 7
– Vad jag skulle göra om jag fick en miljon
Dag 8
– Mitt drömhem
Dag 9
– Min tro
Dag 10
– Det här hade jag på mig i dag
Dag 11
– Mina syskon
Dag 12
– I min väska
Dag 13
– Den här veckan
Dag 14 – Mina drömmar
Dag 15 – Mitt drömbröllop
Dag 16 – Mitt favoritminne
Dag 17 – Min favoritfödelsedag
Dag 18 – Detta ångrar jag
Dag 19 – Detta vill jag köpa just nu
Dag 20 – Det här får mig att må bättre
Dag 21 – Jag och skolan
Dag 22– Typ av killar jag faller för
Dag 23 – Mina rädslor
Dag 24 – Min favoritplats
Dag 25 – Det här saknar jag
Dag 26 – Bild från när jag var liten
Dag 27 -
Jag för ett år sedan
Dag 28 -
Mitt favoritdjur
Dag 29 - Mina intressen
Dag 30 - Mina föräldrar
Dag 31 – Det här ska jag bli när jag blir stor


Det blev konstigt när jag klistrade in listan, irriterande.

Jaja, jag vet inte när jag ska börja, kanske nu? Kanske någon annan dag? Men när jag börjar så ska jag fortsätta, det lovar jag. Men jag hoppas att det kan bli efterlängtat.

Ny bakgrund. :)

Viola tyckte den såg halvt oproffsig ut men vad tycker ni?
Ska jag ta tillbaka den marinblåa eller någon av de här?:









Ja, den här har jag ju nu.

Men  iaf, vad tycker ni? Jag vill veta.


Den här låten gillar jag. c:

Tokio Hotel – Für immer jetzt

Tihi.

Swingfly – Me and my Drum

Asså den här är så jevla random ju. '-'

Tjoho, bio idag! :)

Idag ska jag på bio med Tilde, Tilde och Wilma. :)
Hmm, jag vet inte vad jag ska göra nu, ingenting. Rolla lite kanske?
Jaja, ses. :)

Design & Kod av Viola, A Lolitas Logbook
RSS 2.0